Drengetøj hitter som dåbsgave

eb36b80f21f61c3e81584d04ee44408be273e5d41fb0154393f7_640_childrens-clothing

Står du og skal til barnedåb med en lille nuttet ny dreng og er du helt rundt på gulvet med hensyn til hvad du skal give i dåbsgave så bare rolig, drengetøj er stadig det der hitter bedst som dåbsgave!

Hvad skal man vælge

Drengetøj er selvfølgelig et virkelig vidt begreb. Der findes efterhånden oceaner af forskelligt drengetøj som du kan vælge mellem til gaven. Molo, Reima, Joha, Lego-Wear er bare nogle af de mærker der hitter for tiden. Du skal selvfølgelig også tage højde for en masse andet end bare hvad band det skal være. Børnetøj og babytøj kan jo heldigvis fåes i rigtig mange former, faconer og farver. Da et barn i dåbsalderen ikke rigtig har sin egen smag endnu så skal du overveje hvad du tror forældrene vil finde mest nuttet. Jeg har haft meget held med blåt tøj når jeg skal give tøj som gave til en lille dreng. Men hvis forældrene er trendy så kan du også overveje mindre traditionelle farver såsom lilla eller rød. Der er jo ikke rigtig noget der hedder drenge og pige farver længere.

Tjek pris og kvalitet

Det er også virkelig vigtigt at du sørger for at pris og kvalitet hænger nogenlunde godt sammen. Du må endelig ikke komme meden dåbsgave af for lav kvalitet. Samtidig skal prisen passe nogenlunde til hvor tæt du er beslægtet med babyen. Er det din nevø så skal du ikke være fedtet med pengene, men er det et barn du kun er fjernt beslægtet med er en gave for et par hundrede kroner mere end rigeligt.

Køb drengetøj online

Hvis du ikke bor i nærheden af en tøjbutik der sælger børnetøj eller hvis du bare har for travlt til at tage ud at shoppe så kan du faktisk med fordel købe drengetøj online. Der er efterhånden en hel masse online børnetøjsbutikker, men en butik eg selv har haft god erfaring med er Kids-world. Du kan se deres store udvalg af børnetøj her.