Barbie dukker kan bruges som gave til små prinsesser

e837b70a2bf1073ecd0b470de7444e90fe76e6d218b7104595f4c4_640_barbie

Selv om de fleste små prinsesser er for små til at lege med en barbie dukke når de bliver døbt, så er det alligevel en glimrende gave til rigtige prinsesser. Dukken ser flot ud på børneværelset og så er den stimulerende for en lille at lege med. Når barnet så bliver lidt ældre så kan hun stadig have glæde af den fine barbie dukke du har givet. Og hun kan måske opbygge en hel lille samling tøj til den.

Her fornyligt fandt jeg et sted på nettet, hvor de har næsten 50 forskellige slags ting til Barbie dukker. Udover Barbie dukker findes også tilbehør som biler, campingsæt, film og Nintendo. Hos Coolshop kan du finde alle disse ting og meget mere. Har du set man kan købe Barbiekjoler til piger? Perfekt som gaveidé, ved juletid, fødselsdage eller til fastelavn.

Fordele ved online køb

Når du køber dine Barbie dukker online, slipper du får at stå i kø, ventetid ved kassen og stressede sure mennesker, som ødelægger dit gode humør. Køb gaverne hjemmefra, det er nemmere for alle parter og er ofte meget billigere. Man kan nemmere overskue, hvor de gode tilbud er og ligeledes finde forslag til andre gaver.

Perfekte til en samler

Barbie dukker er perfekte til en samler. Barbie udvikler sig i rigtig meget og derfor kan det lade sig gøre at købe nye Barbie dukker hvert år. Barbie dukker holder ofte i mange år og det er ikke sjældent de går i arv til niecer eller døtre. Hver Barbie dukke bærer på en historie og tidsperiode. Derfor er de oplagte, når man skal tale med sine børn om dengang man selv var barn. Som mor er Barbie dukke lege nok aldrig noget man selv bliver træt af. Kender du et barn der elsker Barbie dukker, så kan det altså anbefales, at man sætter sig ned og leger med. Det er sjovt og underholdende at opleve, hvordan barnet lever sig ind i en spændende fantasiverden med masser af sang og kommunikation.

Barbie sætter gang i debatten

Barbies udseende får os til at reflektere over kvindekroppen, som forældre kan vi indirekte sende budskaber til vores børn via Barbie dukker. Er det fx i orden at en Barbie dukke skal være så tynd, have næsten ingen former eller have langt lyst hår? Flere producenter er yderst bevidste om dette og Barbie dukker fås derfor i flere forskellige former, hudfarve, hårfarve og stilarter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *