Lamper til børneværelset

3262841316_ae4f42b42b_b_lamps

Den rette belysning har en rigtig stor betydning for, at barnet har lyst og føler sig tryg på sit værelse. Lys benyttes hver dag, og er en vigtig faktor, da det ubevidst skaber ro og sjæl på børneværelset. Man bør derfor nøje overveje lampens design og placering, så det passer barnets alder og behov.

Find råd til børnevenlige, smarte og billige lamper her på siden, og giv barnet et hyggeligt univers i de bedste omgivelser.

 

Børnevenlige lamper

Belysning og smarte lamper er nøglen til at skabe god stemning, både når barnet leger alene eller sammen med børnehavevennerne på børneværelset. Lamperne vælges alt efter barnets alder, ønsker og behov. Børneværelset er tilholdsstedet for leg og sjov, hvilket selvfølgelig skal foregå i trygge rammer. Mindre børn benytter sig af lamperne, når de skal sove, leg på gulvet eller til at lave en hyggelig lille hule eller hyggekrog, hvor man dagdrømmer, og befinder sig i et univers langt væk fra dagligdagen.

Selvom barnet når skolealderen, skal der stadig være plads til leg og sjov, og så en gang imellem kalder lektierne, hvor arbejdet kræver et skrivebord med en god skrivebordslampe, der giver en behagelig belysning. Man kan finde alverdens sjove og billige lamper til børneværelset. Man kan blandt andet give lamperne nogle sjove skærme med figurer eller farver, så de både er børnevenlige, men også funktionelle.

Afgørende barnets alder kan man altid indrette med loftlamper, sengelamper, skrivebordslamper eller gulvlamper. Hvis barnet er mørkeræd, kan man hos IDEmøbler få f.eks. væglamper, der kan hænges op ved siden af barnets seng eller hyggelige lyskæder, der giver et behageligt og roligt lys.

Regler for god belysning og lamper

  • Eksperimentér med belysningen og kombinér lampernes design.
  • Placering af lampen skal ske alt efter barnets alder og behov.
  • Find lamper, hvor børnene føler sig trygge, når de skal sove, lege og generelt tilbringe tid på værelset.
  • Større børn har brug for lege- og læselys, når der hygges med skolekammeraterne eller når lektierne ikke kan udsættes mere.

 

Billede: idleman

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *