Har du pakket til fødegangen? Disse ting må du ikke glemme

Måske har du allerede pakket. Og det er rigtig fint. Din baby i maven forbereder sig på at komme ud, og du er sikkert også klar til at få din normale krop tilbage. Det kan også være, du slet ikke har forberedt dig endnu, men bare tjekker de gode tips. Uanset tænker vi, at vi har noget på listen, du kunne have glemt.

Det er vigtigt for både dit barn og dig selv, at I har pakket alt det vigtige. Unødig stress er bare træls, og det er desuden ikke det, du har brug for, når du skal koncentrere dig om dit barn. Så læs med og vær forberedt på det, du nu kan, når det kommer til din fødsel.

Madrelaterede ting

Sørg for at have rigeligt med snacks, mad og slik til både dig og en eventuel partner. Det er ikke fedt at gå kold under en fødsel, uanset længde. Når der er lidt at hygge sig med, går tiden også hurtigere. Så prøv at gøre det så behageligt som muligt.

Pleje til underlivet

Dit underliv kommer til at gå meget igennem under en fødsel. God efterpleje er derfor en essentiel del af dit nye job som mor.

Gode, bløde underbukser er et must. De skal være åndbare, bløde og ikke-syntetiske, hvis det skal være bedst.

Blødt toiletpapir med så mange lag som muligt. Det kan ikke blive for blødt. Derudover er det godt med en intim skylleflaske, du kan bruge ved toiletbesøg. Måske giver fødegangen, hvor du skal føde, dig disse ting, men hvis ikke, skal du selv skaffe det. Så forbered dig godt.

Til baby

Baby skal selvfølgelig også passes på. Der skal være tøj til hjemturen og et par ekstra sæt tøj. Helst noget tøj, der er nemt at tage på, så din lille mus ikke skal have noget tøj trukket ned over hovedet.

Sørg for at tilpasse tøjet til årstiden. Især om vinteren kan det blive koldt, og der vil en ulddragt være perfekt til at fragte din baby hjem. Huer, sokker, handsker og en dyne er også vigtige her.

Til sidst er det vigtigt med en god autostol til bilen – hvis altså der skal køres hjem. Der findes mange mærker, men især Besafe laver gode autostole. Kig lidt på markedet, og vælg det, der passer bedst til jeres behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *