Støttestrømper er guld værd for den gravide

Jeg har netop været igennem en lang og hård graviditet, hvor kroppen på alle måder reagerede på, at et lille individ voksede inde i maven på mig. Jeg har derfor i høj grad bøvlet med hævede ben og fødder, hvilket virkelig var en pestilens til tider. Jeg fik på et tidspunkt nok og købte mig et par støttestrømper; og jeg må sige, jeg blev overrasket.

Derfor er støttestrømper guld værd

Støttestrømper eller kompressionsstrømper som de også kaldes, er fantastiske for os gravide kvinder, da de giver støtte til benet (surprise) og dermed hjælper med at holde blodomløbet i gang. Netop dette nedsætter risikoen for trætte og HÆVEDE ben. Det var netop lige det jeg virkelig manglede under min graviditet – jeg kunne for alt i verden ikke have undværet mine højtelskede støttestrømper. Hormonerne og følelserne er mange under en graviditet, men jeg må godt nok indrømme, at de blev godt og grundigt stabiliseret, så snart jeg fik mine støttestrømper på. Så var det lige pludselig ikke så slemt at være gravid.

 

Støttestrømper i flot design

Undervejs på indlægget har du sikkert tænkt, ”aaaarh, jeg gider ikke ligne en nyudskrevet patient fra sygehuset”. Det var også min første tanke, da jeg blev introduceret for idéen. Heldigvis er det sådan, at kompressionsstrømper findes som helt almindelige strømper i udseende – de er bare lidt længere og lidt varmere, og det er i grunden også meget rart.

Så det skal bestemt ikke være udseendet der gør, at du vælger dem fra under din nuværende eller fremtidige graviditet. Faktisk kan man se ganske chick og fashionabel ud selv med støttestrømper! Så jeg kan altså kun se fordelene; for hvem synes ikke også det er hyggeligt at gå rundt i lange strømper og nattøj engang imellem? Det gør jeg!

Så gør dig selv en stor tjeneste og køb dig et par støttestrømper. Det er selvforkælelse ud over alle grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *