3 ting du skal have i hus inden babys ankomst

Den søde ventetid har det med at gå meget stærkt, og før du ved af det, står du med en lille ny i armene. Du har sikkert allerede gjort dig masser af overvejelser omkring, hvad dit barn skal hedde, og hvad du skal have med i tasken, når turen går til sygehuset. Men der er altså en række af indkøb, som du ikke bør udskyde til sidste øjeblik. For hvad nu hvis du ikke går tiden ud? Her får du vores tips til, hvad du gør klogt i at have indkøbt inden babys ankomst.

1. Den firehjulede rullende seng

En barnevogn er uundværlig, når du står med et spædbarn i armene. Det kan sagtens være, at du får et barn, som kun vil sove på din arm i den første lange tid, men det kan også sagtens være, at du får en sovetryne, som fra dag et af vil elske at blive trillet i søvn i barnevognen. En barnevogn giver dig en enorm frihed. Du kan komme ud at gå ture, mens den lille sover, og du kan slå to fluer med et smæk ved også at få klaret dagens indkøb, mens du får motion og masser af frisk luft.

Hvad enten du er mest til en smart svensk Emmaljunga barnevogn, eller du foretrækker en vogn fra et af de andre populære mærker på barnevognsmarkedet, så er der masser af lækre vogne at vælge mellem med en masse praktiske detaljer. 

2. Autostol til den første køretur i bil

Allerede når du og baby bliver løsladt fra sygehuset og skal hjem i trygge rammer, får du brug for en autostol. Det kan virke enormt frygtindgydende at skulle sætte det lille skrøbelige menneske, som du endelig har fået ud i dine arme, i en autostol og fastspænde med sele og hele molevitten. Men vil du overholde reglerne og fragte dit barn på den mest sikre måde, så er der altså ingen anden vej frem. Med mindre selvfølgelig at du bor i gåafstand fra sygehuset. Så kan du udsætte dit barns første tur i bil en smule.

3. Ammeindlæg og gel til den første tid

Har du ikke prøvet at amme før, ved du sikkert ikke engang, hvad et ammeindlæg er. Men det finder du hurtigt ud af, når først mælken er løbet til. Uden ammeindlæg er du sikret våde BH’er og våde trøjer på brystpartiet, og det er mildest talt meget ucharmerende. Et ammeindlæg holder dig og dit tøj tørt, og en skånsom gel sørger for, at du får lidt mindre ømme brystvorter i den første tid med et spædbarn.

Køber du ikke ammeindlæg og gel inden babys ankomst, går der med garanti kun et par dage, før du sender din kæreste eller mand på apoteket for at hente netop de to ting. Så hvorfor ikke bare få styr på det med det samme?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *